SY SELV! KURSER

FOR ALLE


15.9

kl. 17-21


Kurset er inkl. et valgfrit ATTERmønster (til en værdi af 169 kr.)
Kom med på sykursus og lær at sy simpelt og stilfuldt tøj af sengetøj.


Kunne du tænke dig at sy dit eget stilfulde tøj af sengetøj? Måske har du ofte forbundet syning med noget indviklet og kompliceret, og har lyst til at få øjnene op for, at det slet ikke er så svært endda? I så fald, vil jeg gerne hjælpe på vej.

Jeg er til det simple og stilfulde, hvor man bruger enkle teknikker, som alle kan lære. Derfor syer jeg ikke figursyede kjoler, der kræver komplicerede teknikker. Min tilgang er afslappet. Jeg klipper efter øjemål, undgår at måle alt for meget og tegner ikke noget op med kridt eller blyant. Er der en centimeter for meget hist og her, går det alligevel.

Der vil både være syprojekter for en helt nybegynder og for den mere erfarne. Man afgør selv, hvad man vil sy - blot det er ud fra et ATTERmønster. - Og det giver en BRED vifte af muligheder. ALLE kan være med.


Kan man strikke sig ud af stress?Foredrag ved Kirsten Brun


Mød Kirsten her


12.10 kl. 19.30

Hvordan kan strik bruges som trofast støtte gennem et langt sygdomsforløb? Hvad betyder håndarbejdsfællesskaber?

Dette vil Kirsten Brun give sine svar på - ligesom hun vil give konkrete bud på forskellige strikketeknikker og -modeller, der fungerer godt og skidt i forskellige faser af stressens grimme favntag.


Medbring gerne strikketøj.


Papirværker med flydende tusch


Underviser:

Hanne Schmidt Klemmensen


Se mere om Hanne her16.11 kl. 17-21
Vi skal afprøve materialet og slippe kontrollen for at gå med på de vilde og uforudsigelige veje, som opstår, når tuschen møder papiret. Vi afprøver forskellige teknikker og maler et færdigt værk med fokus på tuschens gråtoneskala og billedkomponenterne lys/skygge, perspektiv, komposition og beskæring. Mange motiver er velegnede til et sort/hvidt billede: stilleben, interiør, portræt, m.m. Hanne medbringer forskellige fotografiske forlæg, men

tag gerne dine egne forlæg med. Papiret betales særskilt til underviseren. Medbring selv akvarelpensler, min.

str. 8-10. Mårhårspensler kan anbefales.